Centrul de informații DAN AIR

Primește cele mai tari oferte la biletele de avion direct în inbox-ul tău!

IMBARCARE

Aflaţi când trebuie să ajungeţi la aeroport, câte bagaje aveţi voie să transportaţi şi care sunt procedurile de îmbarcare.

Este bine să cunoaşteţi următoarele informaţii:

 • Pentru toate zborurile noastre, formalitatile de check-in se deschid cu 3 ore înainte de ora de plecare şi se închid cu 45 de minute înainte de ora de plecare. Vă rugăm să aveţi în vedere că ora de deschidere şi închidere a formalităţilor de check-in poate varia în funcţie de facilităţile aeroportuare. Pentru detalii specifice, vă rugăm să consultaţi website-ul aeroportului de plecare. pentru zborurile DAN AIR operate de la aeroporturile externe, ora de închidere a formalităţilor poate varia în funcţie de reglementările locale. Pasagerii care nu se prezintă la timp pentru formalităţile de îmbarcare îşi vor pierde dreptul de a călători la zborul respectiv. Compania DAN AIR îşi rezervă dreptul de a utiliza locurile rămâse disponibile după închiderea formalităţilor de înregistrare (check-in)
 • Bagajele dumneavoastră trebuie să corespundă reglementărilor în vigoare şi vă rugăm să consultaţi secţiunea specială de aici
 • Trebuie să vă asiguraţi că sunteţi în posesia documentelor de călătorie necesare (bilet de călătorie, document de identitate etc)
 • Numele şi prenumele din biletul dvs trebuie să fie aceleaşi cu cele înscrise în documentul în baza căruia călatoriţi (carte de identitate sau paşaport).

CONTROLUL VAMAL

La intrarea/ieşirea în/din România trebuie înscrise în declaraţia vamală următoarele:

 • o sumă mai mare de 10.000 € sau echivalentul acesteia în altă monedă;
 • arme, muniţii, materiale explozibile, radioactive sau nucleare;
 • medicamente, substanţe chimice, materiale toxice;
 • bijuterii ce depăşesc nevoile personale;
 • băuturi alcoolice în cantitate mai mare de 1 litru;
 • ţigări în cantitate mai mare de două cartuşe (200 ţigări);
 • orice obiect de artă din patrimoniul statului.

Abonează-te la Newsletter

Află informații și cele mai noi oferte pentru destinațiile tale favorite!

Întrebări frecvente

Găsește rapid și ușor răspunsurile la întrebările tale!

După ce ați plătit rezervarea, pe ecran va fi afișată o confirmare și vă va fi trimisă prin e-mail.

Fie că doriți să vă bucurați de priveliștea de pe scaunul de la fereastră, să profitați de flexibilitatea unui loc pe culoar sau pur și simplu să arătați întreaga familie împreună, puteți selecta locurile pe care le doriți atunci când vă rezervați biletele. Selectarea locurilor este posibilă pe site-ul companiei, la secțiunea "Meniu" -> "Rezervare locuri".

În cazul unei modificări voluntare, locul achitat anterior nu se transferă pentru data nouă de zbor. Suma achitată anterior pentru rezervarea locului nu se rambursează.

Pentru a vă schimba biletul, în funcție de tipul de tarif aplicat, veți plăti o taxă de schimbare. Dacă vă schimbați biletul la o clasă superioară, veți plăti, de asemenea, diferența dintre tariful inițial și noul tarif, cu condiția să existe locuri disponibile.