Centrul de informații Dan Air

Primește cele mai tari oferte la biletele de avion direct în inbox-ul tău!

CĂLĂTORIA CU MINORI NEÎNSOȚIȚI

Serviciul este valabil pentru cetățenii români cu vârsta cuprină între 6 și 18 ani împliniți până la data efectivă a călatoriei sau cetățenii străini cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani împliniți până la data efectivă a călatoriei. Pentru acest serviciu se va percepe o taxă de 70 EUR, iar minorul va avea nevoie de procură din partea părinților/ reprezentanților legali în care să se specifice că poate călatori însoțit de un reprezentant al companiei aeriene. Pentru mai multe detalii referitoare la documentele de călătorie vă recomandăm să contactati Poliția de frontieră.

Pentru a emite biletul este necesar să selectați 0 adulți, 1 copil pe prima pagină a rezervării și serviciul se vă adăuga automat. Puteți vizualiza detaliile în secțiunea ”Cosul meu” din colțul dreapta sus al paginii, după selectarea pachetului tarifar dorit

Minorul trebuie predat/preluat la aeroport de catre un adult. Și trebuie să fiți în aeroport cu cel puțin 2 ore înainte de check-in pentru ca trebuie sa se completeze câteva formulare.

Abonează-te la Newsletter

Află informații și cele mai noi oferte pentru destinațiile tale favorite!

Întrebări frecvente

Găsește rapid și ușor răspunsurile la întrebările tale!

După ce ați plătit rezervarea, pe ecran va fi afișată o confirmare și vă va fi trimisă prin e-mail.

Fie că doriți să vă bucurați de priveliștea de pe scaunul de la fereastră, să profitați de flexibilitatea unui loc pe culoar sau pur și simplu să arătați întreaga familie împreună, puteți selecta locurile pe care le doriți atunci când vă rezervați biletele. Selectarea locurilor este posibilă pe site-ul companiei, la secțiunea "Meniu" -> "Rezervare locuri".

În cazul unei modificări voluntare, locul achitat anterior nu se transferă pentru data nouă de zbor. Suma achitată anterior pentru rezervarea locului nu se rambursează.

Pentru a vă schimba biletul, în funcție de tipul de tarif aplicat, veți plăti o taxă de schimbare. Dacă vă schimbați biletul la o clasă superioară, veți plăti, de asemenea, diferența dintre tariful inițial și noul tarif, cu condiția să existe locuri disponibile.