Centrul de informații DAN AIR

Primește cele mai tari oferte la biletele de avion direct în inbox-ul tău!

PETS ON BOARD

Poți să îți rezervi liniștit zborul cu DanAir, fără să te îngrijorezi ce faci cu cel mai iubit membru al familiei!

Serviciile speciale PETC și AVIH sunt disponibile pe website și pot fi dăugate în rezervare după pașii de selecție a zborului și înregistrare nume pasager/i și date de contact.

Animalele de companie, căini și pisici, de dimensiuni mici cu o greutate de pănă la 8kg cu cușcă inclusă, pot fi transportate chiar și la cabina de pasageri. Cusca acestora va fi depozitata sub scaunul din din fața dumneavoastră!

Animalele de companie de talie medie sau mare, cu o greutate de până la 32kg cu cușcă inclusă se pot transporta la cala avionului.

În cabină transportul are o taxă de 50EUR/segment. Dacă depășește această greutate, animalul poate fi transportat la cală pentru o taxă de 80 EUR/segment.

Pentru mai multe informații referitoare la reglementările IATA în ceea ce privește transportul animalului de companie la cală, vă rugăm să vă documentați apasand aici

Conform normelor europene, blănosul trebuie să dețină:

  • Un microcip de identificare implantat sub piele
  • Pașaport emis de către veterinar
  • Vaccinul antirabic să fie valabil, conform legislației
  • Cușca pentru animalele până la 8 kg va fi 25,5 x 40 x 40 cm + animal
  • Cușca pentru animalele care depășesc 8kg va fi de MAXIM 120 cm x 80 cm x 80 cm

ATENȚIE Pe zborurile către Marea Britanie nu este permis transportul animalelor de companie.

Abonează-te la Newsletter

Află informații și cele mai noi oferte pentru destinațiile tale favorite!

Întrebări frecvente

Găsește rapid și ușor răspunsurile la întrebările tale!

După ce ați plătit rezervarea, pe ecran va fi afișată o confirmare și vă va fi trimisă prin e-mail.

Fie că doriți să vă bucurați de priveliștea de pe scaunul de la fereastră, să profitați de flexibilitatea unui loc pe culoar sau pur și simplu să arătați întreaga familie împreună, puteți selecta locurile pe care le doriți atunci când vă rezervați biletele. Selectarea locurilor este posibilă pe site-ul companiei, la secțiunea "Meniu" -> "Rezervare locuri".

În cazul unei modificări voluntare, locul achitat anterior nu se transferă pentru data nouă de zbor. Suma achitată anterior pentru rezervarea locului nu se rambursează.

Pentru a vă schimba biletul, în funcție de tipul de tarif aplicat, veți plăti o taxă de schimbare. Dacă vă schimbați biletul la o clasă superioară, veți plăti, de asemenea, diferența dintre tariful inițial și noul tarif, cu condiția să existe locuri disponibile.